Opened 6 years ago

Closed 5 years ago

#3503 closed defect (worksforme)

SVG images in developer's doc do not display when hosted from git.kea.isc.org

Reported by: tmark Owned by:
Priority: medium Milestone: Kea0.9.1beta
Component: documentation Version: git
Keywords: Cc:
CVSS Scoring: Parent Tickets:
Sensitive: no Defect Severity: N/A
Sub-Project: DHCP Feature Depending on Ticket:
Estimated Difficulty: 0 Add Hours to Ticket: 0
Total Hours: 0 Internal?: no

Description

The D2 documentation has several UML diagrams that are stored as SVG. The images are not displayed when the developer's guide is viewed from git.kea.isc.org. If you bring up the following page:

http://git.kea.isc.org/~tester/kea/doxygen/d6/d31/d2.html

You will see that is references quite a few diagrams which do not display.

I suspect this is because the bozotic httpd server we're using does not support them. The latest version, release 07/08/2014 has support for SVG built in.

These diagrams were made using BOUML, UML Modeling software.
Converting them to PNG or JPEG does not produce very nice images.

Subtickets

Change History (2)

comment:1 Changed 5 years ago by tomek

  • Milestone changed from Kea-proposed to Kea0.9.1
  • Version set to git

It is annoying to keep this ticket in kea-proposed, moving to 0.9.1.

comment:2 Changed 5 years ago by jreed

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

Tomek reported on jabber today that the problem no longer exists.

Previously the above ~ tilde personal home directory url was served by bozohttpd which didn't support the SVG content type encoding. Since then I migrated two servers to one single server which now runs Apache HTTPD. The problem appears to be fixed. I will close this ticket, but if the problem still exists for you, please feel free to re-open it.

Note: See TracTickets for help on using tickets.